Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Kang Kari Gai Laos kylling i karry

2 personer (768 kcal pr. person)

Ingredienser

300g kyllinginderfileter
1 dåse (300g) kokosmælk light
1 spsk (18g) gul karrypasta
tsk (4g) salt
2 spsk (30g) fish sauce
1 dl (100g) vand
1 (200g) bagekartoffel
2 stk (130g) gulerødder
75g minimajs
1 lille (55g) løg
200g jasminris


Tilberedningstid: ca. 35 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Skræl grøntsagerne og skær dem i små tern (1 x 1 cm). Halvér kyllingefileterne på langs.
  2. Bring kokosmælken i kog i en gryde ved medium varme. Tilsæt karrypasta og lad det koge i 5 minutter, mens der røres.
  3. Kog risene i 12 min. i 3½ dl vand med ½ tsk salt og lad dem derpå trække under låg indtil kyllingen er færdig.
  4. Tilsæt kylling og salt til kokosmælken og bring i kog igen. Tilsæt vand, kartofler, gulerødder, minimajs, løg og fish sauce. Lad det koge i 20 min.
Tip: Spar på karrypastaen, hvis du vil have retten mindre krydret 302487
Henter...