Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Kalkunschnitzel med risotto og sprød skinke

2 personer (802 kcal pr. person)

Ingredienser

300g kalkunschnitzel (2 stk.)
175g risottoris
2 spsk (21g) olie
2 stk (28g) skalotteløg
2 fed (6g) hvidløg
3 dl (300g) vand
1 terning (10g) hønsebouillon
dl (50g) piskefløde
dl (5g) basilikum
15g revet parmesanost
4g salt
4g peber
3 skiver (45g) lufttørret skinke
50g sukkerærter
4 (76g) forårsløg


Tilberedningstid: ca. 35 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Opløs bouillonen i kogende vand. Hak skalotteløg og hvidløg og svits dem derpå i ½ spsk. olie i en tykbundet gryde til de er gyldne. Risene tilsættes og svitses sammen med i 3-4 min. Bouillonen tilsættes og risene simrer videre under låg i ca. 20 minutter. Rør rundt et par gange undervejs, så risene ikke brænder på.
  2. Tænd ovnen på 180 grader og læg den lufttørrede skinke på bagepapir og sæt den i ovnen indtil skiverne er sprødstegte, ca. 10-12 minutter.
  3. Kalkunschnitzlerne brunes i ½ spsk. olie på en hed pande og steges derpå 2-3 minutter på hver side, krydres med salt og peber og tages af varmen.
  4. Rengør sukkerærter og forårsløg, som derpå dampes 2-3 min. i en gryde med ½ l vand tilsat salt og ½ spsk. olie.
  5. Når alt væsken er opsuget i risene - efter ca. 20 min. - tilsættes piskefløde og parmesanost. Konsistensen skal være som tyk risengrød (tilsæt evt. lidt vand hvis det er for tørt). Smag til med salt og peber. Hak basilikum og tilsæt den umiddelbart før servering til risottoen. Anret kalkunschnitzlerne lag-vis med sprød parmaskinke oven på risottoen.
302485
Henter...