Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Græske hakkebøffer med tzatziki og bulgursalat
2 personer (775 kcal pr. person)Ingredienser
350g hakket oksekød max. 12 % fedt
40g feta
1 dl (5g) persille
1 (3g) hvidløg
10g 10g smør eller olie
150g 2 tomater
120g ½ agurk
100g tzatziki
4g salt
4g peber
Tilberedningstid: ca. 20 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Bring en gryde med 4 dl vand og ½ tsk salt i kog til bulgur. Tilsæt bulgur og lad det koge 10 minutter under låg. Sluk for varmen og lad det trække mens resten af retten laves.
- Hak persille og hvidløg. Del feta i mindre stykker. Kom det i oksefarsen og form til bøffer. Brun hurtigt i smør på en varm pande og steg dem færdige 5-6 minutter på hver side ved middel varme. Krydr med salt og peber.
- Skyl og skær imens tomater og agurk i tern.
- Hæld evt. overskydende vand fra bulguren, bland den med tomat og agurk og server med tzatziki og hakkebøffer.