Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Majspaneret brystfilet med æblesalsa og gul pesto

2 personer (804 kcal pr. person)

Ingredienser

dl (45g) olivenolie
dl (8g) citronsaft
1 fed (30g) hvidløg
55g æble
dl (14g) pinjekerner
25g parmesan
2 (270g) kyllingebrystfileter
25g majsmel
0g spidskommen
tsk (2g) timian
2 (220g) æbler
50g rødløg
3 stilke (10g) bredbladet persille
1 (ca. 150g) (150g) madbrød


Tilberedningstid: ca. 30 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Majsmel, spidskommen og timian blandes sammen. Kyllingefileterne krydres med salt og peber og vendes grundigt i majsblandingen.
  3. De panerede kyllingefileter steges i olie til de er gyldne og steges derpå færdige i ovnen i 15-20 min. Sæt brødet med i ovnen de sidste 6 min.
  4. Æblerne skæres imens i fine tern (1½x1½ cm). Rødløg og persille hakkes fint og vendes sammen med æbletern, ½ spsk citronsaft og 1-1½ fed pressede hvidløg og smages til med salt og peber.
  5. Ingredienserne til den gule pesto blendes grundigt sammen og smages til med salt og peber. Reducér mængden af hvidløg, hvis du ikke ønsker en stærk pesto.
302448
Henter...