Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Provencalske kalkunruller

2 personer (487 kcal pr. person)

Ingredienser

3 store (345g) kartofler
5g hønsebouillonterning
2 dl (250g) vand
4 tynde (270g) kalkunschnitzler
50g cremet gedeost
4 (20g) soltørrede tomater i strimler - semi dry
1 tsk (0g) herbes de Provence
10g Olie eller smør til stegning
2 fed (6g) hvidløg
3g salt
3g peber
125g snitbønner
35g oliven uden sten
dl (4g) persille


Tilberedningstid: ca. 35 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde

Tilbehør: 4 tandstikkere

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i 3x3 cm tern. Kog kartoflerne møre i usaltet vand ca. 20 min. Opløs bouillonterning i kogende vand.

  2. Bank evt. kalkunschnitzlerne lidt tyndere med en knyttet hånd. Smuldr osten og fordel den på schnitzlerne. Læg tomaterne oven på, drys med herbes de Provence og rul dem sammen. Hold rullerne sammen med en kødnål eller tandstik.

  3. Brun rullerne i smør eller olie ved jævn varme i 7 min. Krydr med presset hvidløg, salt og peber. Tilsæt bouillon og lad rullerne koge 6-8 min. ved jævn varme.

  4. Snit bønnerne let skråt. Damp bønnerne et par minutter i letsaltet vand, så de stadig har bid.

  5. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem let med en gaffel. Hak oliven og persille. Bland kartoffelmosen med oliven og persille og smag til med salt og peber. Servér kartoffelmosen til rullerne sammen med bønner.

302445
Henter...