Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Kalkunschnitzel med lufttørret skinke og tomat

2 personer (680 kcal pr. person)

Ingredienser

250g cherrytomater
250g frisk pasta
65g færdiglavet basilikumpesto
25g Basilikumblade
2 (300g) kalkunschnitzler (ca. 300 g)
2 skiver (40g) lufttørret skinke
250g cherrytomater
4g salt
3g peber
30g blå ost
1 lille bundt (25g) basilikum


Tilberedningstid: ca. 25 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl basilikum og cherrytomaterne og halvér derpå cherrytomaterne. Tag basilikum og tomater til tilbehøret fra.
  2. Bank med en kødhammer eller med håndroden schnizlerne så de er ensartet flade. Læg kødet i en bradepande beklædt med bagepapir og drys det med salt og peber. Læg først 3-4 blade basilikum og så et stykke lufttørret skinke på hver schnitzel. Fordel tomaterne over kødet og stil det i ovnen i ca. 12-14 minutter.
  3. Kog pastaen som angivet på pakken.
  4. Tag kødet op på et fad og hæld skyen over.
  5. Fordel osten over retten og servér med al dente kogt pasta, som er vendt med pesto, de halverede cherrytomater samt resterende basilikumblade.
302443
Henter...