Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Pasta med rejer, valnødder og ristede courgettetern
2 personer (800 kcal pr. person)Ingredienser
1 (100g) løg
1 spsk (14g) olie
1 tsk (3g) tørret oregano
4g salt
4g peber
1 fed (3g) hvidløg
1 håndfuld (32g) valnødder
20g revet parmesanost
170g rejer
250g pasta
Tilberedningstid: ca. 20 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Kog pasta i rigelig saltet vand efter tidsanvisningen, der står på emballagen eller til de er 'al dente'.
- Skær courgetten i tern ca. 1½ ×1½ cm og skær løgene i tynde både.
- Varm olien på panden og steg courgettetern et par minutter over høj varme. Skru lidt ned for varmen og steg løgene sammen med courgette ca. 4 minutter, rør ofte i det. Drys med oregano, salt og peber. Pres hvidløget og bland det med pandens indhold og fjern panden fra varmen.
- Dræn rejerne. Bland pasta med de ristede courgettetern. Knæk valnødderne let og bland dem i pastaen sammen med rejerne og drys med parmesanost.