Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Hakkebøf med bløde løg og kartoffelmos

2 personer (571 kcal pr. person)

Ingredienser

300g hakket oksekød 8-12%
1 spsk (14g) olie
1 (100g) løg
2 (400g) bagekartofler
1 dl (100g) letmælk
155g broccoli
2 dl (200g) bouillon (½ terning opløst i 2 dl vand)
2 spsk (10g) sovsejævner
4g salt
4g peber


Tilberedningstid: ca. 30 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre tern (2x2 cm), kog dem i rigeligt vand uden salt i ca. 20 min.
  2. Pil løget og skær det i tynde ringe. Steg dem på en slipletpande i lidt olie på middelvarme, så de bliver bløde og tager en smule farve. Vend jævnligt i dem.
  3. Form kødet til 2 hakkebøffer på ca. 1½ cm tykkelse og steg dem i ½ spsk olie. Brun dem ved høj varme ca. 1 minut på hver side. Skru ned og steg dem færdige ca. 7 minutter på hver side.
  4. Læg bøfferne i et fad og hold dem varme. Hæld bouillon på panden og lad det koge op. Tilsæt kulør, smag til med salt og peber og jævn sovsen.
  5. Skyl og del broccolien i mindre buketter og læg dem i en gryde, tilsæt ½ tsk salt. Hæld kogende vand over og kog dem ca. 4 minutter.
  6. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med piskeris eller en stavblender. Tilsæt 1 dl mælk og smag til med salt og peber.
  7. Server hakkebøfferne toppet med bløde løg, kartoffelmos, dampet broccoli og sovs.
302430
Henter...