Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Kødboller i cremet sauce med pasta

2 personer (1014 kcal pr. person)

Ingredienser

250g pasta
300g hakket oksekød 8-12%
1 fed (3g) hvidløg
2 spsk (7g) hvedemel
½ tsk (2g) paprika
1 spsk (14g) olie
25g smør
½ stk (50g) løg
125g champignoner
1 spsk (18g) koncentreret tomatpuré
2 tsk (6g) sennep
0,4 dl (40g) hvidvin
1 dl (75g) oksebouillon
75g creme fraiche 18 %
5g Persille
4g salt
4g peber


Tilberedningstid: ca. 40 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Pil og pres hvidløg og bland det godt med det hakkede kød, salt og friskkværnet peber i en skål. Bland mel, paprika og friskkværnet peber i en plastpose. Form det hakkede kød med en teske til kødboller og læg dem i posen med det krydrede mel.Ryst posen - kødbollerne er nu klar til stegning.
  2. Varm olien og halvdelen af smørret i en stor slip-let pande. Når det skummer steges kødbollerne ved moderat varme til de er brunede. Vend dem forsigtigt. Tag dem af panden og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  3. Hæld 1 liter vand i en gryde, tilsæt 1 tsk salt og bring i kog under låg. Når vandet koger kommes pastaen i, der skrues ned til middel varme og pastaen koger i 10 min.
  4. Pil imens løget og skær det i tynde skiver. Skyl og halver champignonerne. Smelt det resterende smør på panden, kom løget på, og steg det til det er blødt. Kom champignonerne i og lad dem stege ca. 2 min. Tilsæt tomatkoncentrat, sennep, vin og bouillon. Kom kødbollerne tilbage på panden.
  5. Bring forsigtigt blandingen i kog og lad den simre i 5 minutter. Rør af og til. Skyl og hak persillen fint. Smag til med salt og peber. Rør creme fraiche i til saucen er lind. Drys med persille og server rygende varm.
302426
Henter...