Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Tikkakylling med indisk tomat-kartoffelstuvning

2 personer (692 kcal pr. person)

Ingredienser

pakke (100g) pappadums
0g Olie
1 stk (75g) tomat
1 spsk (3g) frisk koriander
1 spsk (24g) olie
tsk (0g) sennepsfrø
350g bagekartofler
1 spsk (15g) tikka masala paste
16g Saften fra 1/4 citron
tsk (2g) sukker
2 (150g) tomater
6g salt
1 dl (100g) yoghurt naturel
spsk (7g) spsk ingefær
1 fed (3g) hvidløg
0g tikka masala paste
300g kyllingeinderfilet


Tilberedningstid: ca. 35 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde

Tilbehør: 4 træspid

  1. Riv ingefæren fint og pres hvidløgene. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål. Skær kyllingen ud i store tern og læg dem i marinaden og stil den i køleskabet. Tænd ovnen på 225 grader.

  2. Skær kartoflerne i tern på 1½ x 1½ cm. Opvarm olien i en gryde eller sauterpande ved jævn varme. Kom sennepsfrøene ved og steg et par sekunder til de springer rundt på panden. Kom kartoflerne i og steg dem i 5 min.

  3. Tilsæt krydderi, citronsaft, sukker og salt til tomat-kartoffelstuvningen. Rør rundt og steg i 5 min.

  4. Sæt imens kyllingeternene på spid og læg dem på bagepapir på en bageplade. Sæt den midt i ovnen og steg dem 7-8 min. Vend dem undervejs.

  5. Skær 2-3 tomater i kvarte. Tilsæt tomaterne til tomat-kartoffelstuvningen og rør godt rundt. Lad det simre 7-8 min. til karfoflerne er møre.

  6. Til pyntens skæres resten af tomaterne i kvarte og korianderen hakkes fint. Pensl lidt olie på pappadums og læg dem på en rist og sæt dem øverst i ovnen i 1-2 min.

302422
Henter...