Tæl kalorier og tab dig

 
Indtast din mad
Tjek kalorierne
Sammenlign med anbefalinger
VARIGT VÆGTTAB


@
Allerede medlem? Log ind


Fik anbefalet
 Madital 

Tanja tabte 40 kg med god opbakning

Tæller kalorier hver dag

Lise har fundet sin livsstil

Intet er direkte forbudt

Birthe tabte 22,8 kg efter lægetjek

Hør Birthe, Lise, Tanja, Anni og Rikke fortælle om sine udfordringer og fokusområder med sine egne ord. Fra Madital.dk kan vi kun sige: Godt kæmpet piger! Og endnu flottere at I fortsat holder ved!
  • Tæl kalorier og tab dig
  • Lav din madplan på 5 min
  • Find ny inspiration
  • Bliv klogere på din mad

Sådan hjælper vi dig

Her skal være en video, der viser, hvorledes Madital.dk virker.


Fra vægttab til sundhed

Hej

Jeg hedder Lone Albin Petersen. Jeg har lavet Madital.dk, og man kan roligt sige, at det har været noget af en rejse.

Som 18-årig steg min vægt. Kun få år senere toppede jeg med en vægt på 73 kg. 10 kg tungere end det, jeg har det bedst med. Kort herefter startede jeg på multimediestudiet, og det tog ikke lang tid at vælge mit afsluttende projekt: Madital.dk. Jeg anede på det tidpunkt ikke, at projektet skulle komme til at hjælpe rigtig mange mennesker.

I starten var det ren kalorieberegning - kun fokus på vægt og kalorier. Der kom lynhurtigt medlemmer ind, og de kom med ønsker :-) Lone ... kan du ikke lige ...? JO! Fedt! tænkte jeg. Og på den måde blev det lille projekt langsomt større.

Senere fik jeg fokus på frugt og grønt ... som ledte mig til de officielle kostråd ... som igen ledte mig til de nordiske næringsstofanbefalinger ... og senere til fokus på energitæthed. Godt nok har jeg udviklet Madital.dk - men arbejdet med kostprogrammet har i lige så høj grad udviklet mit syn på sundhed. Fra at synes at sundhed var én stor jungle, har jeg i dag fundet min indre ro. Jeg lever ikke op til kostrådene hver eneste dag. Nogle dage hygger jeg igennem og er fuldt ud bevidst om, hvorfor min fysik og mit humør er påvirket. Men jeg véd, hvad der skal til for at skabe balance igen - og dét ønsker jeg at viderebringe til andre.

Mit højeste ønske er altså ikke "blot" at hjælpe dig med vægttab - men at du finder din indre ro med meget af det sunde og lidt af det usunde i en god balance. Dét er det gode liv for mig :-)

Lone Albin Petersen Stifter og udvikler af Madital.dk


@
Allerede medlem? Log ind


Gratis eller fra 24,75 kroner pr. måned

Sammenlign vores 2 medlemsskaber

Det er vigtigt for mig, at programmet er tilgængeligt for alle. Alle bør have adgang til sundhed, når det er så grundlæggende for vores glæde i dagligdagen.@
Allerede medlem? Log ind


1-klik-kostplaner

Med kun ét klik sammensætter systemet en sund dagskost til dig. Kostplanen er baseret på dine personlige oplysninger. Med kun 7 klik har du en hel ugemadplan - lige til at hænge på køleskabet. Du kan selvfølgelig justere, så vores madplaner passer 100% til dine smagsløg.

Danmarks sundeste kalorieberegner

Madital.dk har siden 2005 hjulpet danskerne til vægttab og efterfølgende vægtvedligehold. Vi udvikler os konstant og har senest givet dig mulighed for at lægge madplaner og lave indkøbslister.

Henter...