Hvis du havde spist det samme på en thailandsk restaurant, så ville du nok have ramt rigtigt - de frituresteger ikke.
Jeg er flere gange blevet overrasket over, hvor usund maden bliver det øjeblik den frituresteges.
Du skal også være opmærksom på om det var stegte ris eller ej - det betyder ALT for om det måltid var ok eller super usundt.
Forårsrullen var helt sikkert ikke sund.
Se mere her: dfvf.dk
Det er en oversigt over diverse fastfood - en rigtig god og nyttig rapport.
Men jeg tror du har undervurderet energiindholdet meget, ved kun at tilføje 20 gram olivenolie. Det fedt de bruger er noget værre skidt (modsat olivenolie, selvom energiindholdet er det samme) og din mad har sandsynligvis optaget meget mere olie end de 20 gram.
#2 af Aceo1 (slettet)
Så jeg skrev alle grøntsagerne, risen, friturestegt reje, forårsrulle op i programmet efter bedste evne og tilføjede så 20 g oliven olie fordi jeg synes listen så lidt for sund ud.
Hvor galt tror I jeg er på den? Rent Kj-mæssigt?