Jeg laver mine sådan her:
500 svinekød (3-6 %)
et lille løg, fint hakket
en revet mellem gulerød
et æg
1 1/2 dl. havregryn
lidt stærk sennep
1/2 boullion terning
2,5 dl. vand (havregrynene suger en del)
1 tsk. salt
lidt peber
De smager dejligt :)
#2 af Noire (slettet)
Det i sig selv er ret fedende, MEN som altid findes der råd for dette.
I vores frikadelledej skal vi i dag bruge svinekøb, kyllingekød var desværre udsolgt i de butikker der ligger tættest.
men lidt reven gulerod, lidt løg, en smule mælk, 1 æg, ca 1 kg kød, lidt fintsnittet porre, og peberfrugt for smagens skyld, og så lidt salt og peber, og så ind i ovnen, det er bare skønt,
Når alt kommer til alt, så indtager jeg ikke ret meget svinekød men får dejlig mange grøntsager.
Mine kartofler, som der høre til, bliver smidt i et ildfast fad med staniol over og en smule væske i form af vand eller mælk og ind i ovnen.
Og til hele herligheden... en smule cheasy creme fraishe.
Og så er der serveret.