Jeg plejer at bage dem her, de er super lækre..
Opskriften svarer til 22 boller af 60 g.
Ingredienser: 
1 pakke gær	 	
5 dl vand	 	
1 æg	 	
1 tsk salt	 	
3 dl groft rugmel	 	
2 dl grahamsmel	 	
3 dl hvedeklid	 	
1 dl hørfrø	 	
3 dl hvedemel	 	
evt æg til pensling	 	
opløs gæren i lunkent vand og tilsæt derefter ægget og resten af ingredienserne. Dejen røres godt igennem i et par min. med grydeske. Dejen skal være blød og klistret.
Bollerne sættes af med en ske på bageplade med bagepapir og pensles med æg, hvorefter de stilles til hævning i ca 40 min. eller til de er hævet til dobbelt størrelse. Bag bollerne midt i oven ved 200 grader i ca. 20 min.
Tips:
dejen skal være meget klistret. Tilsæt evt andre krydderier eller grøntsager. De er fantastiske med 2 fed hvidløg og ½ spsk rosmarin eller gulerødder. 473 KJ pr. bolle a 60 g
				#2 af angelica (slettet)
					
Iflg. en tidl. tråd af Iacob skal mindst 35% af melet gerne være fuldkorn :)
På forhånd tak :)