Sådan indtaster du automatisk det samme mad hver dag

Det kan være en god idé at sætte nogle mad- og drikkevarer til at blive indtastet automatisk hver dag. Det kan eksempelvis være, at du hver eneste dag spiser 10 mandler eller drikker et stort glas vand til morgenmad. Så indstil det blot til at blive indtastet automatisk for dig, når du logger ind.

Klik på det gule ikon

Det ligner en tryllestav.

Rækken af ikoner kommer frem, når du klikker på eller holder musen over måltidets overskrift.

Skærmbillede: Indtast automatisk hver dag - Trin 1

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Gem autoindtast

Du bliver oplyst om, hvor mange fødevarer du tidligere har gemt automatisk.

Skærmbillede: Indtast automatisk hver dag - Trin 2

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Når du vil slette igen

Når du allerede har gemt fødevarer til automatisk indtastning, vil du også få vist muligheden for at slette de automatiske indtastninger.

Skærmbillede: Indtast automatisk hver dag - Trin 3

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Var disse oplysninger nyttige?
Tak for din feedback.
Hvis der er noget vi kan forbedre, kan du skrive det her.
Hvilken information mangler du?
Fortæl det her, så vi kan tilføje det fremover - Tak for hjælpen.
150
Henter...
window.addEventListener("load", function(){ setTimeout(function () { if (typeof window.cookieconsent !== 'undefined'){ window.cookieconsent.initialise({ "palette": { "popup": { "background": "#444" }, "button": { "background": "#f0ad4e", // orange: "#f0ad4e", //"#14a7d0" //grøn: #5cb85c "text": "black" } }, "theme": "classic", "position": "bottom", "static": false, "type": "opt-in", "content": { "message": "🍪 Cookieinfo

Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ", "dismiss": "OK", "allow": "Det er fint", "deny": "Afvis", "link": " cookiepolitik.", "href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/" }, onInitialise: function(status) { if(status == cookieconsent.status.allow) { runScriptsRequiringConsent(); } }, onStatusChange: function(status) { if (this.hasConsented()) { runScriptsRequiringConsent(); } /*else { document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; }*/ createCookie("cookieconsent_time","now",365); } }) } }, 1000); });